میتواند با یه مرد بدون اجازه ی پدر صیغه شرعی کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۹ #86466220

ایا دختری که باکره نیست اما تا به حال ازدواج نکرده میتواند با یه مرد بدون اجازه ی پدر صیغه شرعی کند؟؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر دوشیزه نباشید نیاز به اذن پدر نیست

بنام خدا،نیازی به اذن پدر نیست.

سلام بله منعی ندارد می تواند

بله
مشروع یا نامشروع بودن دخول تاثیری در سقوط ولایت پدر ندارد.

اگر ازاله بکارت بر اثر رابطه جنسی و دخول باشد ونه دلایل دیگر نیازی به اذن پدر نخواهد بود....

سلام
اگر ازاله بکارت در اثر حوادث مثل تصادف یا حوادث ورزشی زائل شده باشد برای نکاح دختر نیاز ب اذن ولی قهری(پدر و جدپدری ) نیازمند است ولی اگر ازاله بکارت در اثر روابط مشروع و یا نامشروع زائل شده باشد دختر خانم برای ازدواج نیاز ب اذن ولی قهری ندارد و اذن ولی قهری در این موارد ساقط شده در این خصوص رای وحدت رویه دیوان عالی کشور داریم

اگر ازاله بکارت بر اثر رابطه جنسی و دخول باشد نیازی به اذن پدر نیست .