بعد از گذشت یکسال پلیس دستگیرش کرده بخاطر چک بی محل و الان در زندان هستش میشه کاری براش کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۹ #86441305

برادر من بدلیل اعتیاد و بیکاری چکی رو امضا کرده سفید، وعده پول دادن و اینکه بصورت قانونی با چکت کار میکنیم، و بعد برادرم فهمید که شرکتی در کار نبوده و بعد از گذشت یکسال پلیس دستگیرش کرده بخاطر چک بی محل و الان در زندان هستش میشه کاری براش کرد؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعتیبار ایشان دلیلی بر صدور چک سفید نمی باشد
همچنین باید احراز شود حسب چه دعوایی محکوم به حبس شده است و در دعوای کیفری با اثبات مدت دار بودن چک وصف کیفری زایل می شود

با سلام اگر چک سفید امضا صادر شده باید علیه سوء استفاده کنندگان شکایت کیفری نماید.