صاحب سند جدید شکایت و ادعای مبلغ بیشتر کرده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #86426626

سال ۹۳ آپارتمان ۹۸ متر پیش خرید کردم. در قراداد تاریخ تحویل ۱ ۴ ۹۴ تاریخ تنطیم سند ۱ ۱۲ ۹۴ شد
تاریخ تحویل ۲۱ ۱۱ ۹۴ انجام و ۶/۵ متر واحد کمتر تا تاریخ ۵ ۶ ۹۷ سند اماده نشد عدم پاسخگویی فروشنده فروشنده سند بنام دیگر انتقال داده
حالا صاحب سند جدید شکایت و ادعای مبلغ بیشتر کرده و ۷ ۹ ۹۷ عدم حضور خریدار در دفتر خانه گرفته
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فروشنده نمی‌توانسته ملکی را که به شما فروخته است به دیگری انتقال دهد
و بهر حال شما در مورد جزئیات فروش متراژ و قیمت تابع قرارداد هستید و باید طبق قرارداد عمل شود
و چنانچه فروشنده از انتقال رسمی خود داری می کند باید علیه فروشنده و کسی که مالک رسمی است دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم نماید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود
البته با توجه به تراکم کار در دادگاه توصیه می‌شود که موضوع را با توافق هرچه زودتر حل کنید و سند ملک خود را انتقال رسمی بگیرید تا خیالتان راحت شود

سلام ودرود
با توجه به اینکه ملک را به شما پیش فروش نموده اند چطور به شخص دیگری انتقال داده اند ؟