اگه یکی فرزندان شکایت کنه قاضی دستور می ده به بانک تراکنش های مالی رو بده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۱ #86408042

سلام پدر بزرگ بنده دو سال فوت کرده و پسر بزرگش که وصیش هست به گرفتن تراکنش های مالی از بانک اقدام نمی کنه چون خودش کلاهبرداری کرده نمی خواد فاش بشه اگه یکی فرزندان دخترش شکایت کنه قاضی دستور می ده به بانک تراکنش های مالی رو بده؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر پرونده ای در مرجع قضایی مطرح شود و قاضی برای کشف واقع و احراز ادعا اخذ تراکنش های مالی را ضروری تشخیص دهند به تقاضای شاکی این کار را انجام خواهند داد