آیا میشود از شورا بعد از گذشت ۸ ماه اعاده دادرسی نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۶ #86361934

پرونده که شورا سال ۹th داده شده و بعد با اعتراض زوج رفته حقوقی ۵ رفته با مبلغ ناچیزی از حقوق زوج که ۵ میلیون میکرد ۱۲۰۰ برای سه نفر ۲ بچه و خودم داده کارشناس و الان بعد از گذشت ۹ th ماه اعاده دادرسی داده و خودشم هم تمکین داده بود رفته استرداد نموده الان بنده چکار کنم رای هم سال ۹۸th شده قطعی شده و اجرایی نموده با توچه به کم داشتن پول که کارشناس برای قیمت ءداری گان زوج یکم تلف شد آیا ممکن هست حقوقی ۵ اعاده دادرسی را قبول کند سوال ۲ شوهرم بازنشسته هست بالای ۵ میلیون حقوق میگیرد و ماشین را برای کار الکی میگوید کار میکنم آیا مستثنا میشود

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اثبات شود که خودرو وسیله امرا معاش می باشد رفع توقیف خواهد شد

سلام
درصورت اثبات شغل بودن و استفاده از خودرو برای امرار معاش می‌توان رفع توقیف شود.

اعاده دادرسی با دلیل و مدرک و تحت شرایط قانونی میتواند مورد قبول واقع شود و اگر ایشون نتواند ثابت کند ک این خودرو وسیله ای جهت امرار معاش و کسب و کار هست رفع توقیف نخواهد شد

درصورت اثبات شغل بودن و استفاده از خودرو برای امرار معاش می‌تونه رفع توقیف کنه ، اعاده دادرسی بستگی به وجود شرایط قانونی داره

پذیرش اعاده دادرسی بستگی به دلایل و مدارک دارد . درخصوص خودرو نیز باید زوج با مدارک اثبات کند مثلا در تاکسیرانی یا اسنپ و امثالهم فعالیت میکند تا رفع توقیف شود و به صرف ادعا ٖآزاد نمیشود

با سلام اعاده دادرسی تحت شرایطی می تواند پذیرفته شود.آنهم با مدت زمانی پیش بینی شده در قانون.مگر در شرایط خاصی که مدت لحاظ نمی شود ولیکن باید اثبات کرد که اعاده دادرسی به دلایلی که خارج از اراده بوده ممکن و مقدور نبوده است.

با سلام
خودرو را می توان توقیف کرد وبعد از توقیف اگر زوج اثبات کند که وسیله ی امرارو معاش هست می تواند رفع توقیف کند
واما اگر میزان درامد ماهیانه اش ۵ تومن هست شما باید اثبات کنید واگر به مقدار نفقه پرداختی اعتراض دارید می توانید طی دادخواستی اعتراض خودرا اعلام کنید ودر خواست زیادکردن نفقه کنید البته میزان نفقه را دادگاه بر حسب سن ونیازهای فرزندان تعیین می کند