آیا ایشون صرف یه ادعا می تونه از شماره من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #86352431

سلام و وقت بخیر

مدتی بود شخصی مدام با تلفن همراه من تماس می گرفت و من طبق تجربه قبلی پاسخ شماره ناشناس رو نمیدم ایشون بمن پیام داد که اقای فلانی چرا جواب نمیدی چرا المل تقلبی بمن فروختی و این الکل باعث مرگ دو نفر شده و ازت فاکتور فروش و صدای ضبط شده دارم و از شمارت شکایت میکنم!! من براشون در پیام فرستادم که شماره رو اشتباه گرفتی و مزاحم نشین در صورت تماس مجدد ازتون به جرم مزاحمت شکایت میشه ایشون باز هم مصر بود که من با همین شماره صحبت کردم که این شماره بمن الکل تقلبی فروخته و مدام برام پیام میفرستادن همینطور با انواع شماره صبح و شب و ظهر بمن زنگ می زنن من رو تهدید میکنن به شکایت!
سوالی که دارم
۱-ایا ایشون صرف یه ادعا می تونه از شماره من شکایت کنه و من موظف به پاسخگویی هستم؟
۲-من می تونم از این شخص شکایت کنم بابت مزاحمت؟ ( خط بنام خودم نیست ) و تهمت؟ از تمام شماره تلفن هایی که بمن زنگ زده شده و من پاسخ هیچکدام رو ندادم حتی روی واتس اپ هم تماس گرفتن. که مجدد بهشون گفتم ازتون حتما شکایت میشه بمن پیام دادن که به زودی از اگاهی باهاتون تماس می گیرن به جرم فروش الکل تقلبی!

۳-کجا برای شکایت باید مراجعه کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون داشتن مدرک و دلیل نمیتوانند از شما شکایت کنند و در صورت شکایت هم نتیجه ای نخواهند گرفت ولی شما میتوانید به اتهام مزاحمت تلفنی و ایراد اتهام و افتراء مبادرت به شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید .

با سلام و احترام
پیرو مزاحمت های مکرر برای شما میتوانید شکوائیه تنظیم کنید