پس گرفتن ماشین معامله شده چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #86256258

خودروی ۳ سال پیش فروختم ۴.۵میلیون از پولم موند و قولنامه هم ننوشتیم و فقط مدارکو دادم بهش. پلاکم به اسم من هست مدارکم کامل به اسم خودمه.حالا چطور میتونم ماشینو ازش پس بگیرم.حاضرم هزینشم بدم ولی هرطور شده فقط و فقط ماشینو ازش پس بگیرم.ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق استرداد خودرو و دستور موقت یا طرح دعوای کیفری خیانت در امانت میتوانید موضوع را پیگیری نمایید. مدنظر داشته باشید در صورت ارائه ادله قانونی و احیانا رسید پرداخت و اثبات این امر دعوایتان رد خواهد شد.

فقط میتوانید ادعای امانت کرده و دادخواست استرداد خودرو را تقدیم نمایید . ولی اگر طرف مقابل بتواند به وسیله اسناد پرداختی و یا معرفی شهود معامله اش با شما را اثبات نماید دعوی مطروحه قطعا رد خواهد شد .

سلام
با توجه به اینکه خودرو به نام شما هست می توانید با درخواست دستور موقت آن را توقیف کنید

در صورتی که بیع واقع شده باشد و این امر به طریقی ثابت شود امکان استرداد خودرو نیست
مگر ضمن معامله حق فسخ را به سبب عدم پرداخت ثمن برای خود لحاظ کرده باشید