دیرکرد غرامت تصادف چگونه حساب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #86179912

سال ۹۵ تصادف کردم سال ۹۷ برج ۷ حکم صادر شد البته سه برگ بود و روی هر برگ نوشته بود رای اصلاحی در دو رای اول اسمی از بیمه نبود ولی در رای اخر نماینده بیمه به عنوان متهم پرونده بود ولی اعتراضی به حکم نداشت بعد از اجرایی های متعدد هیچ پولی پرداخت نکرد اجرای احکام هم دستور توقیف حساب بیمه رو هم نمیده و بیمه رفت شکایت ثالث کرد بیمه مرکزی شکایت کردم با اینکه در اجراییه نوشته شکایت ثالث مانع اجرای حکم نیست بیمه مرکزی گفت دست من بستس چون اعتراص ثالث داره و بیمه خصوصی است حالا بعد از گذشت ۲ سال اعتراص ثالث رد شده ولی باز پرداخت نمیکند و میگه اعلام تجدید نظر ثالث زده تاریخ تجدید نظر افتاد برج ۲ ۱۴۰۰ من باید چیکار کنم؟؟
دیر کرد این چگونه حصاب میشه از چه سالی؟

باتشر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.باید وضعیت دادگاه تجدیدنظر مشخص شود و در اخر تا روز پرداخت خسارات محاسبه می شود.