چطور مالکیت اثبات شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۸ #86162110

با سلام.
اگر ملکی تحت تصرف ما باشد ولی مدرکی برای اثبات مالکیت خود نداشته باشیم از چه راه هایی برای اثبات میتوان اقدام کرد

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به این دارد که عملیات ثبتی ملک خاتمه یافته باشد یا خیر؟
می توانید با مراجعه مستقیم به اداره ثبت اسناد و املاک محل و یا از طریق شورای حل اختلاف و با تقدیم دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس خبره ثبتی ، سابقه ثبتی ملک را به دست آورید.

می توانید ازطریق اداره ثبت اسناداقدام کنید

سلام
اگر ملک سابقه ثبتی نداشته باشد باید به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه و درخواست ثبت خود را با تقدیم استشهادیه تقدیم تا رسیدگی نمایند و اگر سابقه ثبت نام اشخاص داشته باشد شما باید دلایل خرید خود را بتوانید ارائه کنید و سپس دعوی الزام به انتقال رسمی سند ملک را اقامه کنید

سلام و درود
شما میتوانید با توجه به مدارک و استناد به تصرف فعلی در ملک از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک سند مالکیت اخذ کنید، دعوای اثبات مالکیت وجاهت قانونی ندارد و امکان صدور قرار عدم استماع طبق ماده ۲ ق.آ.د.م. هست.

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت تقدیم نمائید

با ارائه مبایعه نامه ای که در بنگاه تحریر شده ویا کد رهگیری که گرفته شده ویا داشتن وکالت فروش در غیر اینصورت اثبات مالکیت دشوار است