چگونه و چطور و با چه روشی میتوانم ادرس جدید شرکت رو پیدا کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۱ #86154206

باعرض سلام. بعد از اجرائیه مبلغ و بیمه نوشته شده در رای دادنامه هیئت تشخیص متوجه شدم که کارفرما سریعا محل ادرس شرکت رو عوض کرده با برقراری تماس تلفنی به ایشان و پرسیدن ادرس جدید به بنده فحاشی کردند و نیز در سامانه ثبت شرکت استعلام کردم که ادرس نوشته نشده بود. چگونه و چطور و با چه روشی میتوانم ادرس جدید شرکت رو پیدا کنم؟ خواهشا روش و طریقه پیدا کردن ادرس شرکت رو توضیح بدید؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون آدرس قبلی شرکت ملاک خواهد بود چون به فرموده شما فعلا تغییر آدرسی در ثبت شرکت ها رخ نداده است و نیز بایستی از دادگاه بخواهید تا با استعلام از ثبت شرکت ها آدرس شرکت مورد نظر را استعلام نماید.

از مامور اجرا بخواهید آدرس شرکت را از سازمان ثبت شرکتها استعلام نماید.

مطابق قانون هرگاه آدرس شرکت تغییر پیدا کند باید سریعا به اداره ثبت شرکتها اعلام و آگهی تغییرات منتشر شود . تا زمانی که این مراحل طی نشده باشد آدرسی قبلی همچنان قانونی بوده و هر اقدامی در همان نشانی رسمیت دارد .