فروشنده می تواند معامله را فسخ کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۱ #86139750

با سلام ملکی به متراژ ۳۲۲۰ متر خریداری کرده ایم که چند ساختمان در ان قرار دارد که با توجه به وکالتی که از فروشنده داشتیم سند قطعی زدیم و متوجه شدیم بخشی از یک ساختمان جز این مساحت که در مباعینامه و سند ذکر شده نمی باشد و در پلاک ثبتی زمین مجاور که مطعلق به فروشنده است می باشد حالا بعد از گذشت یک سال فروشنده دعوی تایید فسخ قرارداد کرده و به ماده ۳۵۵ استناد کرده است با توجه به اینکه هم در مباعی نامه و هم در سند قطعی کلیه خیارات از دو طرف ساقط شده است با زهم این شکایت وارد است

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ دقیق مستلزم بررسی مستندات شما دارد

با توجه به انجام معامله بر مبنای متراژ فروشنده دارای حق فسخ خواهد بود

با سلام
پیشنهاد می گردد ضمن تقدیم مستندات خود جهت بررسی ، از مشاوره مقتضی استفاده نمایید .

سلام بر حسب توافق بین طرفین درقرارداد عمل میشود وغیر از
این باشد حق فسخ باقی است موفق باشید

با سلام بهتر است با ارائه مبایعه نامه و سایر مستندات با یک وکیل مشورت نمایید.

سلام

در صورتی که کلیه خیارات از شما ساقط شده باشد چاره ای جز تمکین ندارید

در اینصورت شما می توانید شکایت کیفری مطرح نمایید و خسارات خود را مطالبه نمایید. یا دادخواست حقوقی مطرح نمایید که البته با بررسی پرونده و مدارک موجود میسر است

اگر در خصوص ان ساختمانی که جزو مبایعه نامه نیست شما سند قطعی زده اید به استناد ماده ۳۵۵ امکان فسخ هست. با این وجود باید مدادک شما بررسی شود.