همش تهمت و افترا و فحش به من نسبت میدهد، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #86105875

سلام من شش سال ازدواج کردم و در عین این شش سال همش تهمت و افترا و فحش از همسرم چون بدبین و شکاک هست بهم میزنه دیگه کم اوردم اگه بخوام شکایت کنم میشود یا نه

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید نسبت به تهمت و افترا و فحاشی شکایت کنید اما بهتر است ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کرده و سعی در حل مشکل نمایید

سلام . با اراعه دلیل به دادگاه کیفری به جرم تهدید و افترا از او شکایت کنید و سپس با استناد به رای کیفری در دادگاه حقوقی با ادعای عسروحرج درخواست طلاق دهید

بله میتوانید شکایت کنید در دادسرا و حتی من باب عسرو حرج در دادگاه خانواده طرح دعوا کنید.