میخوام انحصار وراثت نامحدود انجام بدم، آیا تمام اون مراحل باید مجدد تکرار شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۵۴۹ #86068220

من یه بار کارهای انحصار وراثت محدود انجام دادم الان میخوام انحصار وراثت نامحدود انجام بدم ایا تمام اون مراحل باید مجدد تکرار شود؟
و برای فروش فیش حج نیاز به گواهی انحصار وراثت هست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تکرار کلیه مراحل لازم نیست فقط برای بیش از سی میلیون ریال باید روزنامه منتشر سپس مبلغ به نامحدود اصلاح می شود

با سلام معمولا نیازی به ارائه مدارک جدید نیست شما باید فقط گواهی مالیات بر ارث به صورت نامحدود دریافت کنید و به استناد ان یک آگهی مجدد صورت می گیرد و به همان شعبه ای که گواهی حصر وراثت محدود را انجام داده اید میتوانید دادخواست گواهی حصر وراثت نامحدود بدهید

باید به شورای حل اختلاف محل اقامت دائمی متوفی یا دادگاه با تکمیل اطلاعات لازم در فرم انحصار وراثت و ارائه مدارک مربوط تقاضای انحصار وراثت نامحدود بدهند که معمولا در انجام معاملاتی که بیش از ۳۰ میلیون ریال باشد دریافت گواهی انحصار وراثت نامحدود انجام میشود در مورد فیش حج ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به‌ قیمت روز جزء ترکه میت به شمار میره و در فرض عدم استقرار حج بر ذمه میت و عدم وصیت به آن مانند سایر ترکه میان ورثه تقسیم میشه و هزینه کردن آن در حج نیابتی برای میت واجب نیست و در صورت اینکه فیش حج متوفی به مبلغ بیشتر از مبلغ مورد نیاز برای گذراندن حج نیابتی ممکن باشد تنها در صورت رضایت ورثه می توان با آن فیش کسی را به حج نیابتی فرستاد در صورت عدم رضایت یا صغیر بودن آن باید فروخته شود یا سهم ورثه ناراضی یاصغیر از ما به التفاوت آن پرداخته شود