آیا برای طلاق به مشکل برخورد میکند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۰۳ #86026290

سلام آیا زنی که دوسال است ازدواج کرده ولی باکره است و هیچ دخولی صورت نگرفته آیا برای طلاق به مشکل برخورد می کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر لاکن باید شرایط درخواست طلاق برای زوجه فراهم باشد

ایشون نصف مهریه رو میتونن مطالبه نمایند

با استناد به قانون مدنی بایستی موارد مندرج از جمله عسر و حرج، اعتیاد زوجه ، عدم امنیت جانی و... را اثبات نماید چون طلاق یک نوع ایقاع تشریفاتی از جانب زوج است و با اراده زوج واقع میگردد

با سلام. چنانچه شرایط تصریح شده در قانون وجود دارد،میتوان اقدام نمود.

سلام و درود، اگر چه باکره بودن از دلایل صریح جهت مجوز طلاق نمی باشد اما قطعا با دلایل موجه عسر و حرج ثابت خواهد شد؛ در این مورد باکره بودن صدور حکم طلاق را طبیعتا آسان تر کرده و البته شما توسط پزشکی قانونی معاینه می گردید؛

سلام و درود
باکره بودن موثر در امکان یا عدم امکان طلاق نیست
حق طلاق ابتدائا با مرد است مگر در عقدنامه خلاف آن ذکر شده باشد
در این حالت درخواست طلاق توسط زوجه نیازمند شرایطی است
موفق و موید باشید

باسلام باکره بودن نه مانع طلاق است نه مشکلی پیش می آورد لذا طلاق از طرف زوجه باید شرایط طلاق را داشته باشید