انتخاب مدیر ساختمان چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۱ #85961880

ما در یک آپارتمان ۵ واحدی زندگی میکنیم،۳ سال هست که واحد خودم را خریدم در این سه سال ۴ تا مالک دیگه با هم جلسه میزارند و مدیر انتخاب میکنند و هرچی من درخواست جلسه دارم برای طرح مشکلات متاسفانه اعتنایی نمیکنند لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این موضوع با عدم پرداخت شارژ و عدم همکاری با سایرین
و عدم پرداخت آب و برق مشترک را منوط به تشگیل جلسه نمایید

در وهله نخست برای اعلام رسمی به مالکین دیگر نیاز به ارسال اظهارنامه دارید. اگر مالکین باز هم بی اعتنا باشند میتوانید به استناد آن در دادگاه طرح دعوی نمایید. با این حال شاید طرح دعوی بعنوان راهکار قانونی در این مورد کاربرد موثر نداشته باشد. لزا پیشنهاد می شود در مورد پرداخت شارژ ساختمان که از سوی مدیر به شما اعلام می شود وقفه بیاندازید و پرداخت را "به دعوت از شما برای جلسات ساختمانی " موکول نمایید.