در صورتی که کارفرما مقداری از حقوق ( بابت حق بهره وری و حق مسئولیت) کاهش بدهد راه قانونی برای پیگیری و مطالبه دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #85954220

در شرکتی مشغول به کار هستم
حقوق دریافتی ما دو قسمت است یک قسمت که طبق قوانین کاری در قرار داد کاری ذکر شده است و قسمت دیگر به عنوان بهره وری و حق مسولیت در فیش حقوقی میباشد.حالا که دولت مبلغ پایه حقوقها را افزایش داده است مدیر شرکت تصمیم گرفته که فقط پایه حقوق را بدهد و موارد بهره وری و حق مسولیتها را حذف کند و این رقم برای من بالا است حدود یک میلیون و دویست هزار تومان جمع بهره وری و حق مسولیتم است.آیا راه کار قانونی برای جلوگیری از این کار میباشد.لازم به ذکر است که قراردادهای کاری را سه ماهه یا شش ماهه میبندد. و در حال حاضر هنوز قرار سال ۹۸ را هم تنظیم نکردیم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
فقط میتوانید ادامه کار ندهید و قرارداد تنظیم ننمایید .

با توجه به اینکه مواردی از قبیل حق بهره وری و پاداش انجام کار و اضافه کاری و ... جزو مزایای مستمر قانونی به حساب نمی اید و در قرارداد کار هم ذکر نشده از اختیارات کارفرما به شمار میآید و می تواند در هرقرارداد آن را تغییر دهد یا حذف کند(اگر پاسخ من به شما کمکی کرد شماره ی مارا به خاطر بسپارید)