اگه من رفتم و باز همسرم کارش رو ترک نکرد همچنان وکیل من هستند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #85924994

سلام خسته نباشید
من با شوهرم مشکل دارم ( قمار و شب خونه نیومدن ) دیروز رفتم وکیل گرفتم یادم رفت ازشون سوال کنم که ایشون تا کی وکیل من هستن
چون میگن که دادگاه یه مدت میفرسته دوباره زندگی کنید
حالا اگه من رفتم و باز همسرم کارش رو ترک نکرد همچنان وکیل من هستن یا دوباره باید حق الوکاله بدم به ایشون؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این کاربستگی به توافقاتی دارد که شما در عقد وکالت به ایشان داده اید
معمولا برای هر پرونده ای که وکیل میگیرد صرفا وکیل در مورد همان پرونده میتواند اقدام قانونی نماید ودر دیگر پرونده ها حق ورود ندارد

وکیل در مورد موضوع پرونده ای که به جریان می افتد دارای مسئولیت بوده و با ختم پرونده به هر دلیل موضوع وکالت نیز خاتمه یافته تلقی میگردد .

با سلام
اولا این امر بستگی به توافقاتی دارد که شما ضمن عقد وکالت به ایشان داده اید و نیز اینکه برای هر پرونده ای که وکیل اخذ میشود صرفا وکیل در مورد همان پرونده میتواند اقدام قانونی نماید و در خارج از موضوع پرونده حق دخالت نخواهد داشت مگر اینکه برای آن موضوع نیز وکالتی دیگر به وی داده شود .