نحله چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۵ #85922952

سلام وقت بخیر.آیا نحله فقط در صورتی که زوج درخواست طلاق داده باشد پرداخت می شود یا در هر صورت که طلاق انجام گیرد نحله از طرف مرد باید پرداخت شود.نحله چگونه براورد می شود ؟آیا مبلغی زیاد هست ؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
اصولا اگر اجرت‌المثل به زوجه تعلق نگیرد دادگاه برای زن نحله تعیین می‌کند.
شرط تعلق نحله این است که طلاق از سوی زوجه نباشد.

با توجه به سنوات زندگی مشترک و نوع کارهایی که زوجه در خانه شوهر انجام داده و وسع مالی زوج، دادگاه مبلغی را‌ از باب بخشش (‌نحله) برای زوجه تعیین می‌نماید.
اما
نحله با اجرت المثل قابل جمع نیست بدین صورت که اگر اجرت المثل به هر دلیلی به زوجه تعلق نگیرد دادگاه می تواند برای زن نحله تعیین کند. در ضمن در نحله نباید طلاق از سوی زوجه باشد
به هرحال شما می توانید بدون درخواست طلاق درخواست اجرت المثل کنید

با سلام
نحله همان مثل اجرت المثل ایام زوجیت کارهایی که شرعا و قانونا بر عهده زوجه نبوده و اجرت در نظر گرفته شده و اگر به هر دلیلی اجرت المثل به زوجه تعلق نگیرد مانند اثبات شروط آن نوبت به پرداخت نحله در زمان طلاق میرسه که مبلغ کمتری از اجرت المثل هست
شما دادخواست اجرت المثل بدهید نیازی هم به طلاق نیست