آیا با فهمیدن مصرف مواد مخدر توسط شوهر، حق طلاق به زن داده میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #85921628

با سلام.بنده اخیرا متوجه مصرف کردن مواد توسط شوهرم شدم که البته همیشگی نیست و مواقعی که موقعیت جور شود با دوستانش مثلا هفتگی دور هم جمع میشون که حدود ۲ سال است‌ این کار را انجام میدهن و من به خاطر اعتمادی که به ایشان داشتم حتی شک هم نکرده بودم. میخواستم بدونم با داشتن پیام هاشون که به هم میدادن و قرار میزاشتن برای مصرف، میشود در مراجع قانونی پیگیر درخواست طلاق و گرفتن حضانت فرزند شد یا باید حتما آزمایش اعتیاد داده شود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا زمانی بخاطر اعتیاد زوج ، زوجه میتواند تقاضای طلاق نماید که اولا بصورت مداوم کارشان این باشد و حتی با معرفی به کمپ نیز اراده ای و تلاشی برای ترک تداشته باشد

در صورت اعتیاد همسر از موارد عسر و حرج محسوب شده و حق درخواست طلاق را به زن خواهد داد

در این مورد آزمایش اعتیاد و نظر پزشکان معتبر است.صرف پیامک و یا گذاشتن قرار مثبت و دلیلی بر اعتیاد نخواهد بود اگر آزمایش اعتیاد مثبت و ثابت گردد در آنصورت میتوانید از طریق دفاتر قضایی دادخواست طلاق بدهید

درخصوص اعتیاد ، دادخواست طلاق میدهید و برفرض اثبات یکبار به زوج فرصت مراجعه به کمپ و ترک اعتیاد داده میشود و درصورت تکرار ، زن طلاق داده میشود .

با سلام
ادعای زوجه مبنی بر معتاد بودن زوج باید طبق نظریات پزشک متخصص و پزشک قانونی ثابت گردد