با ازدواج مجددم پدر شوهرم یا عمو و عمه هاش میتونن بچمو بگیرند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۴ #85831057

سلام دوسال پیش شوهرم فوت شده و یک دختر دوسال و نیم دارم میخواستم بدونم با ازدواج مجددم پدر شوهرم یا عمو و عمه هاش میتونن بچمو بگیرن؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از فوت پدر حضانت با مادر خواهد بود مگر اینکه موارد مندرح در ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی ( انحطاط اخلاقی و در معرض خطر بودن صحت جسمانی طفل)حاکم شود.

با سلام
قانونا حضانت به عهده شماست
ولی قانونا همسر جدید باید اذن قیومت فرزندتان را به شما بدهد

خیر حضانت فقط با شماست و نمی توانند بچه را از شما بگیرند.

با سلام
بر اساس ماده ۱۱۷۱ قانون مدنی " در صورت فوت یکی از ابوین ، حضانت طفل با آن که زنده است خواهد بود ؛ هر چند متوفی پدر طفل بوده و برای او قیم معین کرده باشد " . بر اساس این ماده ، در صورتی که حضانت کودک با پدر باشد و پدر فوت کند ، در صورتی که مادر کودک زنده باشد ، حضانت طفل بر عهده مادر خواهد بود ، نه هیچکس دیگر . حتی در صورتی که پدر قیم تعیین کرده باشد و یا در موردی هم که بعد از فوت پدر ولایت با جد پدری باشد ، باز هم حضانت کودک با مادر خواهد بود . بنابراین ، در صورتی که پدر کودک فوت کرده باشد ، پدر بزرگ کودک یا قیمی که از طرف پدر تعیین شده بود ، صلاحیت بر عهده گرفتن حضانت کودک را نخواهند داشت . بلکه حضانت بر عهده مادر است .