با توجه به عدم اطلاع بنده از ابلاغ ها و حکم غیابی شلاق و ادعای پاک شدن حافظه دستگاه حین عملیات چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۹ #85818497

با سلام. درسال ۹۷ ماموران اداره آگاهی به مغازه بنده آمدند و شخصی را با خودشان آورده بودند که اذعان داشته طلای خود را به بنده فروخته. پس از بررسی در مغازه و چک کردن دستگاه دی وی آر و دوربینها در تاریخ ادعا شده و حتی روزهای قبل و بعد چنینی شخصی به مغازه نیامده بود. اداره اگاهی دستگاه را با یک صورتجلسه با اداره منتقل کردند و پس از چند روز دستگاه را به مغازه تحویل دادند و اظهار داشتند که چیزی پیدا نکرده اند و از بنده در اداره آگاهی باز جویی کردند ، بنده هم چون شخص را ندیده و نمی شناختم انکار نمودم. پس از گذشت یکسال ماموران به منزل پدرم ریخته و با حکم جلب دنبال من میگشتند. با تماس پدرم با من ، به کلانتری رفتم و بعد به دادگاه . حکم یکسال حبس و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری است و من چون حکم غیابی بوده و هیچگونه ابلاغی نداشتم(در صورتیکه هم آدرس و اطلاعات تماس هم داشتند) واخواهی نمودم. حال با توجه به عدم اطلاع بنده از ابلاغ ها و حکم غیابی و ادعای پاک شدن حافظه دستگاه حین عملیات چه باید بکنم . درصورتیکه همهی بی گناهی من را دستگاه می توانست اثبات کند.لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین دفاع شما واخواهی است که انجام داده اید و این مدعی است که بایستی اکنون اثبات ادعا نماید و شما میتوانید تمام موارد را عنوان نمایید .

صرف اقرار آن فرد بر علیه شما کفایت نکرده و باید دلیل اثباتی بر ادعا اقامه شود . صورتجلسه بازدید دوربینها توسط آگاهی هم می تواند به شما کمک کند . بهتر است حتما با یک وکیل مشورت نمائید .