آیا امکان شروع این جریمه از زمان طرح شکایت کیفری وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۹ #85792261

درود بر شما
در سال ۹۲ فردی که سازنده ساختمان بود دو قرارداد مشارکت در ساخت با اینجانب امضا کرد و بعنوان پیش پرداخت برای خاک برداری یک میلیارد ریال دریافت کرد ( با این ادعا که با مالکین قبلا قرارداد مشارکت در ساخت دارد و با توجه به کارهای در حال انجام توسط ایشان پزیرفتم ) پس از مدتی به دروغگویی ایشان پی برده و در سال ۹۳ علیه ایشان شکایت کردم که چند بار توسط بازپرس ، اظهار نظر و دادگاه" عادل " به نفع ایشان رای صادر شد منتها با پیگیری بنده و حسب دستور دادستان مجتمع دوباره شکایت مطرح شد و پس از اینکه دادگاه بدوی مجدد رد کرد ( همان شعبه قبلی ) نهایتا توسط تجدید نظر به کلاهبرداری متهم شد بنده با توجه به شرایط موجود و عدم اطلاع کامل از شرایط و نحوه دریافت پول خود در زمان شروع کار شکایت حقوقی نکردم ( با این دید که شکایت کیفری نهایت منجر به تامین خواسته اینجانب خواهد شد ) منتها در سال ۹۹ شکایت حقوقی مطرح کردم حال میخواهم توسط لایحه محکم خسارت تاخیر تادیه را از دادگاه طلب کنم
آیا ارسال پیامک جهت دریافت وجه خود با ایشان به این قضیه کمک میکند؟
آیا شهادت شهود کمکی میکند؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله هم پیامک و هم شهود می تواند در این خصوص در دادگاه مورد استناد قرار گیرد

با سلام مدارک و مستندات خود را به دادگاه ارائه دهید

مدارک و مستندات خود را به دادگاه ارائه بدهید.

با درود بله به تمام دلائل از جمله شهادت شهود استناد نمایید

با درود
بله اگر پیامکی دراین مورد از ایشان دارید میتوانید ارائه دهید
واگر شاهدی دارید نیز حتما معرفی کنید

با سلام واحترام می توانید با استناد به دلایلی که دارید از حق خود دفاع و مطالبه نمایید موفق و پیروز باشید

مدارک و دلایل مستند و شهادت شهود برای دفاع از ادعای خود را اریه کنید