درخواست تجدیدنظر بدم نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #85757079

باعرض سلام بنده به دلیل نگهداری ۳ لیتر شراب به ۶ ماه حبس تعزیری و ۳۰ ضربه شلاق تعزیری و جزای نقدی محکوم شدم که دو مورد اول با تعلیق ساده به جهت عدم وجود سوپیشنه به مدت دو سال رای صادر شده، میخاستم درخواست تجدیدنظر بدم که این حکم سبک تر بشه، ولی قبلش میخام بدونم اصلا مفیدفایده خواهد بود یا نه

باتشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر یک از طرفین دعوا که قرار دادگاه به ضرر او صادر شده باشد یا نماینده قانونی آنها حق در خواست تجدید نظر دارند.
مهلت درخواست تجدید نظر اصحاب دعوا، برای اشخاص مقیم ایران بیست روز است