باید چکار کنم که دیه ام رو ازشون بتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #85734998

همسرم دوسال پیش منو مورد ضرب و جرح قرار داد و در دادگاه حضور نداشتن که بنده شش ماه پیش از خواهرش که ضامنش شده بود شکایت کردم و دیه ام رو خواهان شدم ولی همسرم اومد و با وعده دروغ از که دو ماهه دیه ات رو میدم ازم رضایت گرفت الان باید چکار کنم که دیه ام رو ازشون بتونم بگیرم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : نسبت به دیه که رضایت دادید دیگه کاری نمیتونید انجام بدید ..
اما راهکار : ابتدا اظهار نامه ایی برای همسرتون ارسال کنید با عنوان تادیه وجهی که از ایشان طلبکار هستید .. چنانچه مجددا وعده دادند مدرک خوبی برای شما خواهد شد وهمون وعده برای شما منتج به نتیجه خواسته شده خواهد شد.
چنانچه انکار نمود باید با دو شاهد بدهکاری ایشان را اثبات کنید بعد محکومیت ایشان رو بر اساس طلبی که دارید از دادکاه تقاضا کنید چون انکار ایشان شاید دارای الفاظ منفی اثباتی باشد که موجب محکومیت ایشان شود فقط سعی کنید اشاره ایی در اظهار نامه به دیه نکنید .