آیا من می توانم به دادگاه درخواست بدم تا وکالتنامه ها را بررسی کنند و یا باید شکایت جدا بابت جعل سند انجام بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸ #85721846

سلام

شخصی که الان نزدیک سه سال در خارج از کشور هست، توسط وکیل خود از من شکایت نموده است (دو بار جداگانه یکی سه سال پیش و یکی هم ۳-۴ ماه پیش و برای دو مسئله جدا).
این وکیل در شکایت هایش از دو وکالتنامه دفترچه ای (غیر رسمی) جدا که یک مضمون و یک تاریخ دارند، استفاده کرده است. ولی شماره سری فرق می کنه و شماره وکالتنامه ها به ترتیب نیست و در وکالتنامه دوم عبارت وکالت در معامله و سازش اضافه شده است (در شکایت دوم احتمال سازش وجود دارد).

در ضمن، لازم نبود در یک روز دو وکالتنامه نوشته شود. برای همین من به وکالتنامه مشکوک شدم. از یک دوست مشترک هم شنیدم که طرف مقابل که در خارج از کشور هست، بی خیال قضیه شده است. ولی وکیله که در این بین ضرر سنگینی کرده است، ول کن نیست.

اگر کارشناسان خط تشخیص بدند که وکالت نامه بعد از آن تاریخ نوشته شده است، احتمالا وکالتنامه را جعل کرده است.

اگر شکایت انجام بدم و ادعایم اثبات نشه، ضرری هم برایم داره؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه قصد طرح عنوان جعل دارید، بایستی از طریق دادخواست از ایشان، شکایتی مبنی بر جعل وکالتنامه تنظیم و تقدیم مراجع قضائی نمایید.

سلام. منظور شما از وکالتنامه دفترچه ای واضح نیست. وکلا جهت وکالت در محاکم فقط یک نوع وکالتنامه دارند که سریال هرکدام از برگ های ان متفاوت است.

درود
وکالتنامه دفترچه ای وکلا ندارند بلکه به صورت برگه می باشد. اگر در وکالتنامه دوم امضا موکل جعل شده باشد خودشان باید شکایت جعل را مطرح کنند.

اگر مدعی جعل هستید باید شکایت جعل مطرح نمایید‌.

با درود
بله شما هر اقدام قانونی می‌توانید انجام دهید.
لکن، در صورت عدم پیروزی ممکن است با درخواست طرف مقابل ملزم به جبران خسارت گردید.