مالیات بر ارث باید بدهیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۷ #85688970

سلام
قرارداد مشارکت در ساخت انجام دادیم اون زمان پدرم در قید حیات بودن قرار شد سقف آخر سهم سازنده رو به نامش بزنیم که پدرمون فوت کردن در حین ساخت.ما انحصار وراثت گرفتیم رفتم دفتر خونه میگم اینطوریه قضیه آیا باید مالیات بر ارث بدیم میگه بله باید بدیم البته خودشم انگار مطمئن نبود .
سوالم اینه اینجا آیا کسی بوده این روند رو پیگیری کرده باشه؟
مگر به اسم متوفی نمیشه باقی سهم مانده؟ چه مالیات بر ارثی بدیم وقتی چیزی به ورثه نرسیده یا اینکه باقی سهم به مورثه میرسه اگر مالیات بدیم؟!
یه خونه بیشتر نداشتن پدرمون
ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دقیق دارن مارو راهنمایی کنن
آروزی سلامتی و طول عمر برای شما خانواده محترمتون
تشکر...

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مالیات بر ارث باید تادیه گردد.

سلام و ادب بله باید مالیات بر ارث پرداخت گردد

مالیات بر ارث که پرداخت گردد ،سند بنام ورثه صادر می گردد

بله با توجه به تعلق مالیات بر ارث باید مالیات را پرداخت نمایید

به کلیه اموال متوفی مالیات بر ارث تعلق میگیرد لذا یک منزل مسکونی هم شامل مالیات بر ارث می شود که بعد از کسر دیون متوفی و بدهی انچه که به عنوان ماترک می ماند مالیات از ان کسر می شود

درود بر شما، بله این مالیات بایستی پرداخت گردد.

بله مالیات بر ارث تعلق میگیرد و باید پرداخت گردد