عواقب عدم حضور در دادگاه چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۲۰ #85680431

شکایتی مبنی بر خیانت در امانت چک از من شده. یک سری پیامک و صدای ضبط شده مکالمه که در هیچکدوم صحبتی از امانتی بودن نشده ارائه داده و سه نفر شاهد برده که اون ها هم اطلاع دقیقی از ارتباط ما نداشتن و حرف های ضد و نقیض میزدن و هیچ سند و مدرکی هم نداره و تو جلسه مواجهه حضوری هم خیلی محکم گفتم که ازش طلبکارم و سندمم چکی هست که در وجه من صادر شده. الآن یک ابلاغیه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط و موضوعش رو هم گفته اخذ آخرین دفاع
و گفته اگه حضور پیدا نکنید مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
اگه مراجعه نکنم عواقبش چیه؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حاضر نشوید برای اخرین دفاع احتمال متهم شدن شما هست

سلام
حضور شما و ارائه توضیحات بهتر از عدم حضور می باشد

سلام
در صورت عدم حضور دادسرا تصمیم خود را خواهد گرفت.

اخذ آخرین دفاع یعنی احتمال محکومیت شما زیاد است ( قرار جلب به دادرسی صادر میشود)

احتمال دارد بدلیل عدم حضور محکوم شوید

باسلام حضورشماصرفابمنظوراخذآخرین دفاع دردادسراوجهت تصمیم نهایی بازپرس نسبت به اتهام مطروحه بوده وعدم حضورشمامانع ازادامه رسیدگی وقرارقانونی نخواهدشد