آیا صیغه بدون اجازه پدر ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۴ #85631778

باسلام بنده دختری ۱۹ ساله هستم که با یه آقایی آشنا شده ام پدرو مادرم اجازه ازدواج با او را نمیدهند آیا میتوانم با اون فرار بکنم و صیغه او شوم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عقد دختر باکره چه به صورت دائم و چه به صورت موقت احتیاج به اذن و اجازه پدر دارد

درود
خیر در صورت مخالفت غیر عقلایی والدین وفق ماده ۱۰۴۳از طریق دادگاه پیگیری نمایید .

با سلام، ازدواج دختر باکره بالغ با اجازه پدر است

خیر بدون اجازه پدر غیرممکن است.
حتما خانواده صلاح و مصلحت شما را بهتر میداند.

سلام در صورت باکره بودن نیاز به اذن پدر دارید

باسلام و ادب
درصورتی که باکره باشید و ازدواج قبل نداشته باشید حتما اجازه پدر لازم است درصورتیکه مخالفت ایشان موجه نیست میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید

سلام
در صورتیکه در دفترخانه ثبت شود امکان این امر بدون رضایت پدرتان وجود ندارد.