اگه کپی خلاصه پرونده و کپی گزارش عمل رو به پزشکی قانونی بدم قبول میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۹ #85556833

سلام وقتتون بخیر من از ناحیه دو دست دچار اسیب جدی شدم که همان موقع به بیمارستان رفتم ولی دکتر عمل داشتن و وقت عمل برای فردای ان روز به بنده دادن و بعد از عمل یک روز بستری بودم و ترخیص شدم و رسید ترخیص هم دارم.بعد از معاینه پزشکی قانونی نامه برای پرونده پزشکی به بیمارستان ارائه دادم و پرونده ممهور شده و چسب خورده به پزشکی قانونی دادم،ولی در نامه پزشکی قانونی فقط متلاحمه و دامیه نوشته شده است و از اجزای داخلی که اسیب دیده و عمل کردم چیزی ننوشته.از روی کنجکاوی به بیمارستان مراجعه کردم و بعد از فرم درخواست مدارکم رو گرفتم ولی مدارکی که گرفتم مربوط به شب اول هست که فقط، بخیه زدن واسه فرداش که عمل کنم یعنی فقط پرونده اورژانس رو فرستادن پزشکی قانونی و پرونده عمل و بستری بودنم رو میگن پیدا نیست باید بگردیم و من کم تر از ۵ روز دیگه وقت رسیدگی دادگاه دارم باید چکار کنم؟ به قاضی چی بگم؟
تورو خدا راهنماییم کنید حقم داره بخاطر اشتباه بیمارستان ضایع میشه انشالله هر چیز از خدا میخواید بهتون بده ممنون.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنظیم درخواستی از دادگاه و مطرح کردن شرایط و مشکل موجود دادگاه مجددا از پرونده پزشکی شما استعلام خواهد گرفت و نتیجه استعلام رو مجددا ب دادگاه ارائه دهید

درخواست استعلام مجدد دادگاه از بیمارستان را بدهید و پاسخ را خودتان ببرید دادگاه

فقط با اعلام موضوع به دادگاه و در صورت پذیرش آن امکان تجدید جلسه و استعلام مجدد وجود دارد .

درود
از دادگاه درخواست کنید از بیمارستان مجدد استعلام نماید.