قرداد مشارکت در ساخت یک واحد آپارتمان چگونه به اجرا گذاشته میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۶ #85542

سلام چند سال پیش با کسی به صورت دستی قرداد مشارکتی نوشتیم که عنوان ان قرداد مشارکت در ساخت یک واحد اپارتمان است
اینجانب مبلغی را به طرف مقابل پرداخت کردم و مقرر گردید هر زمان که واحد به فروش رفت اصل پول و سود را به بنده بدهند و قید شد که مدت مشارکت یک سال است و به هر علتی اگر ان واحد به فروش نرسید اصل پول را به انضمام سود بانکی که در ان سال ۲۲ درصد بود رو به اینجانب بدهند
بعد گذشت یک سال واحد به فروش نرسید و اینجانب تمایلی برای ادامه شراکت نداشتم اما با اصرار طرف مقابل مجدد مفاد این قرداد رو باز بعد یک سال اتمام شراکت در دو تاریخ دو مرتبه تمدید کردیم و ذکر شد تا تاریخ شهریور ۹۶ تسویه حساب کلی انجام شود .اما در این چند مالک این واحد ی که شراکت کردیم را به رهن و اجاره داده است و هیچ مبلغی در ازا سهم اینجانب هم به بنده پرداخت نشده و ان ساختمان دیگر صفر نمیباشد و افت قیمت داشته است .طرف مقابل هم تا الان هیچ گونه تسویه حسابی با بنده نکرده است و بنده طلب پول خود را دارم .و طرف مقابل در اظهار نامه ی خود اطهار کرده که حاضر است یک پنجم واحد را به بنده سند بزند .این موضوع مغایرت دارد با مفاد قرار داد .ایا با تمدید قرارداد توسط اینجانب دیگر نمیتوانم اصل و پول و مقدار سود بانکی رو دریافت کنم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قرارداد مشارکت و اینکه ایشان امین شما محسوب میشوند لذا اگر بدون اجازه شما آنجارا اجاره بدهند و مبلغ را به شما ندهند میتوانید برای مطالبه خسارت و مبلغ اجاره اقدام کنید و با توجه به قرارداد ایشان را ملزم به ایفای تعهد نمائید.