اطلاع از اعتراض به رای الزام به تمکین چگونه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۷ #85508684

با سلام و عرض خسته نباشید و با تشکر از مشاوره های شما بزرگواران
دادخواست الزام به تمکین دادم و همسرم در دادگاه حاضر نشد و نهایتا قاضی رای به تمکین داد و از تاریخ درج در سامانه ثنا ۱ ماه گذشته است (البته همسرم هم ثنا دارد) سوال اینجاست که چگونه متوجه شوم به رای اعتراض کرده یا خیر! (البته تمکین نمی کند و منزل پدرش هست) ایا از سامانه ثنا قابل مشاهده است؟
سوال دوم در حال حاضر می توانم عدم تمکین و ناشزه بودن ایشان رو درخواست کنم؟ آیا باید به به دفتر خدمات الکترونیک بروم و یا به دادگاه! و چه پیش نیازهایی دارد (عدم تمکین)
باز هم از لطف و محبت شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
ا رغیابی صادر شده است ظرف ۲۰روز ایشون میتونن واخواهی و ظرف ۲۰ روز تجدیدنظر خواهی کنند اگراین مواعد گذشته است و ایشون اعتراضی انجام نداده تقاضای صدور اجرائیه کنیدو برای مطلع شدن از این امرهم درسامانه ثنا به شما اطلاع رسانی خواهد شد .