بابت استفاده از حیاط خلوت دچار تصرف عدوانی و مزاحمت ملکی شده ام؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۶ #85494326

آیا من که در ساختمانی که طبق مقررات شهرداری ساخته شده و دارای یک درب به حیاط خلوت می باشد بابت استفاده از حیاط خلوت دچار تصرف عدوانی و مزاحمت ملکی شده ام نسبت به همسایه مجاور که دارای پنجره نورگیر به حیاط خلوت می باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اقدام غیر مجاز شما در مشاعات در صورتی که ساخت و ساز صورت گرفته باشد عنوان تصرف عدوانی می باشد

قسمت‌های مشترک یا مشاع متعلق متعلق به تمامی ساکنین ساختمان است و بر حسب ضرورت و نیاز می باشد می‌توانند استفاده کنند. اما مانع تصرف ساکنین دیگر آپارتمان شدن میتواند تصرف عدوانی باشد.

با سلام
متاسفانه اشاره ای ننموده اید که چگونه و چه تصرفی نموده اید ؟
در موارد مشاعی بودن ملک ، بایستی برای استفاده از هر قسمتی رضایت کلیه ساکنین جلب شود

سلام
اگر حیاط خلوت ملک مشاعی باشد همه مالکین حق تصرف دارند لذا مرتکب تصرف عدوانی نشدید.

با سلام
چون مشاع میباشد وپنجرهی همسایه از انجا نور می گیرد وشما مانع شده اید می تواند به جرم مزاحمت علیه شما شکایت کند