رفع توقیف خودرو حامل مواد مخدر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #85490564

با سلام
حدودا یک سال پیش یک دستگاه سواری
شاسی بلند داشتم که به یکی از آشنا هایم فروختم بین شرح بود که خریدار و فروشنده
مورد معامله ماشین و... به مبلغ کل ۸۵ تومان که خریدار مبلغ ۱۰ تومان آن را پرداخت کرد و چون آشنا بود و به واسطه عمو هایش قبول کردم مابقی ۷۵ تومان را چهل شب دیگر پرداخت کند
۷۵ تومان سفته از یکی برادران خریدار گرفتم
و در قولنامه که در برگ دفتر نوشتم ذکر کردم چنانچه مابقی پول تا چهل شب پرداخت نشود خودرو توقیف خریدار باید جوابگو باشد و چونکه مبلغ کل پول پرداخت نگردیده است خودرو به صورت امانتی واگذار گردید پس از ۳ روز دور راه برگشت از کرمان همراه با ۳ کیلو شیشه و ۸۰ گرم هرویین و یک کلت کمری با ۵۰ فشنگ جنگی در بازرسی کرمان همراه با خودش(خریدار ) همسر. و برادر دیگرش دستگیر شدند من سریعا به کرمان رفتم و بازپرس مرا بازجویی کرد و فکر می کرد که من آنها را به این راه فرستادم پی این کار مدارک ماشین را کپی برابر اصل کردم و گفتند ماشین را فعلا نمی دهیم خبرت میکنیم
پس از گذشت ۱۰ ماه من در دادگاه مواد مخدر تبرئه شدم پس از تحقیقات ثابت شد که من هیچ گوشه اشتهاری در این زمینه نداشته و ندارم
از اقبال بد همان برادرش هم که به من سفته داد تصادف کرد و فوت شد%
برادر متهم و همسرش با وثیقه آزاد شدند و الان ماشین من بلا تکلیف مانده است
پرونده ماشینم به شعبه ای دیگر افتاد و زنگ زدم دادگاه منشی گفت دادسرا تقاضای ضبط ماشین را داده است اما رای یا دادگاه انقلاب است چند روز پیش رفتم دادگاه و گفتند که ماشین را نمی دهیم و باید مراحل قانونی طی شود احتمال خیلی ضعیفی وجود دار که ماشین را آزاد کنیم باید جلسه رسیدگی تشکیل شود و تصمیم لازم را بگیریم در این باره حالا نمیدانم چکار کنم چرا این ماشین مرا نمیدهند حتی حاضر شدم ده تومنها به حساب دادگاه واریز کنم و ماشین را آزاد کنم هیچ کس هم ندارد پول مرا بدهد متاسفانه
الان باید منتظر باشم یا نه امیدی هست
من که اطلاع نداشتم در این زمینه ثابت هم شده حالا نمیدانم نمیدانم چرا نمی خواهند ماشین را پس دهند کمکم کنید ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
الان باید منتظر باشم یا نه امیدی هست//بله امیدداشته باشید امکان بازگرداندن ماشین شما وجود دارد برای بار اول اگر بوده باشد به موجب حکم دادگاه صورت می‌گیرد.
ماده ی ۳۰قانون مبارزه با مواد مخدر اذعان می دارد :
«وسایط نقلیه‌ی حامل مواد مخدر به نفع دولت ضبط می‌شوند و با تصویب ستاد مذکور در ماده‌ی ۳۳ و تایید رئیس جمهور مورد استفاده قرار می‌گیرند به استثنای موردی که این امر بدون اطلاع و اجازه‌ی مالک انجام یافته است.
تاکید قانون این است که خودروهای توقیفی از مواد مخدر، باید به سرعت تعیین تکلیف شده و به‌خصوص دستگاه قضا یا عوامل مقابله باید اثبات کنند که خودروهای توقیفی حامل مواد مخدر، متعلق به متهم است.»