بعد از یک رابطه پیامک ها و تماس هایی که حاوی فحش نیست ولی به کرات بوده مزاحم تلفنی محسوب میشه یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #85484254

سلام
آیا کسی که یکبار ۳ نصف شب با من چند ماه پیش تماس داشته،البته همان یکبار ۱۲ تماس بوده از ۳تا ۳:۱۵ دقیقه مزاحمت تلقی میشه و الان می توانم اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مزاحمت تلفنی محسوب نمی شود

سلام
در صورت اثبات سو نیت ایشان، میتوانید اقدام کنید

درود
باید سو نیت ایشان را ثابت کنید.

باسلام
باتوجه به توضیحات شما که چندین بار مزاحمت ایجاد شده شامل مزاحمت شده ومیتوانید شکایت نماید

با سلام مشمول مزاحمت نمیشود

با درود
این ادعا شما مستلزم رسیدگی و ارزیابی و پرسش و پاسخ است.
اگر چند مرتبه در یک شب بوده و تمام، از آنجایی که دفاعیات متهم را نشنیده ایم نمی‌توان عنوان داشت که مزاحمت تلفنی است.