دلیل پرداخت هزینه خسارت احتمالی چیست ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۶۳۶ #85465027

سلام خسته نباشید از شخصی شکایت کردم بابت سفته ای که به من داده بود و در دادخواستم ارائه شده به دادگاه موارد اعسار از پرداخت هزینه دادرسی، تامین خواسته، مطالبه خسارات دادرسی، مطالبه خسارت تاخیر تادیه، مطالبه وجه سفته را خواستار شدم پس از دو هفته برای بنده یک ابلاغیه آمده است که ۱۰ درصد مبلغ خواسته شده را به عنوان تودیع خسارت احتمالی به دادگاه پرداخت کنم (مبلغ سفته ۴۲ میلیون تومان می باشد ) می خواستم بدونم اولا چرا باید این مبلغ رو پرداخت کنم بابت چه کاری این مبلغ رو از بنده می خواهند و اینکه آیا این مبلغ رو می توان کمتر پرداخت کرد و دلیلی اورد که پرداخت نکنم یا حداقل اینکه این مبلغ رو کمتر پرداخت کنم و دومین سوالم اینه که اگر مبلغ رو پرداخت کردم چند روز بعد زمان میبره که اموال معرفی شده به اجرای احکام توقیف بشود لطف کنید راهنمایی کنید بنده رو

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت خسارت احتمالی برای جبران خساراتی است که ممکنه در اثر ادعای بیجا و شکایت بی مورد از طرف ما به شخص مقابل وارد بشه
که اصولا این مبلغ در حساب سپرده دادگستری باقی می مونه و پس از صدور حکم به محکومیت قطعی و یا انصراف ما از اجرای تامین خواسته به خودمون بر گردونده می شه
این مبلغ رو نمی شه کمترش کرد و اصولا قضات بین ۱۰ تا ۲۰ درصد رقم خواسته رو برای جبران خسارات احتمالی منظور می کنن
اجرای قرار تامین خواسته پروسه ای سخت و زمان بره
از راهور و بانک مرکزی و ثبت اسناد استعلام بگیرید