آیا کسی که تغییر جنسیت انجام داده است می تواند وارد دانشگاه های افسری بشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۶ #85407673

سلام. سلامت باشین
(مثل دانشگاه امام حسین ع دانشگاه فارابی و ... ) با وجود کارت معافیت که درش این تغییر ذکر شده ممنون میشم بگید واقعا احتیاج دارم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ تصویب عدم ممنوعیت دارندگان کارت معافیت پزشکی تاریخ تصویب ۲۳/۲/۱۳۷۷وتایید شورای نگهبان ۳۰/۲/۱۳۷۷لذا در موارد خاص در نیروهای مسلح با توجه به گزینش و مصاحبه توسط شورای پزشکی نیروهای مسلح بررسی و انجام میگیرد موفق و پیروز باشد

سلام دوست عزیز مطابق قانون مصوب ۳۰/۲/۱۳۷۷ استخدام افراد که معافیت پزشکی دادند به تاید شوار ی نگهبان رسید و بلامانع میباشد مگر در موارد خاص

سوال تکرای هستش قبلا ساخگویی به عمل آمده

سلام کارت معافیت اگر معایب خاص باشد مثل عدم بینایی یا غیره بله ولی در ادارات با توجه به گزینش مربوطه استخدام بلامانع می باشد

سلام بله ولی احتمال دارد موانعی در گزینش دانشگاه فوق الذکر باشد و....

با سلام واحترام بله می توانید ولی د مصاحبه پذیرش یا عدم پذیرش به نظر آنها دارد و همچنین هر گونه شرایطی در هر فرخوان اعلام می شود بهتر است شرایط را از آنجا بررسی نمایید وگرنه منع قانونی ندارد موفق و پیروز باشید

درود
بله می توانید لیکن اگر موضوع محرز شود در دانشگاه هایی که مصاحبه برای ورودی دارند پذیرش بستگی به نظر دانشگاه دارد