کارشناس میتونن از روی کپی برابر با اصل اگه جعلی شده باشه تشخیص بدهند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۰ #85383104

سلام وقت شما عزیزان بخیر
من سهم زمین خودمو با قولنامه عادی دست نویس به خواهرم فروختم با مبلغ توافقی حالا میگه بیا برام محضری کن بنده فکر کنم یک تغییرات کوچکی در قولنامه داده من گفتم نمیام و ازت شکایت میکنم و اون کپی برابر با اصل قولنامه رو داره فقط اصلشو گم کرده و من هم ندارم از اون قولنامه در یک نسخه نوشته شده که اونم دست خواهرمه حالا اگه شکایت کنم دادگاه و کارشناس میتونن از روی کپی برابر با اصل اگه جعلی چه بصورت دستی و چه بصورت فتوشاپی و... شده باشه تشخیص بدن یا خیر؟
ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان کارشناسی در کپی وجود ندارد

کارشناس بدون اصل مدرک , نظر کارشناسی نخواهد داد لاکن در صورتی که با کپی برابر اصل نظر دهد قابل اعتراض واقع خواهد شد

سلام . امکان تشخیص جعل از رونوشت و کپی بسیار دشوار یا حتی غیر ممکن می باشد

با سلام
اگر بخواهید دعوای جعل اقامه نمایید باید اصل آنرا داشته باشید یا با استناد به نظر کارشناس جعل آنرا اثبات نماید و میتوانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید تا به هیات کارشناسی ارجاع گردد

باسلام
بله اگر جعلی صورت گرفته باشد باارجاع به کارشناس قابل تشخیص می باشد

برای بررسی کارشناس اصل مدارک لازم هست فلذا کارشناس نمی تواند جعل را در کپی تشخیص دهد

کاربر محتر وقتی اصل قولنامه ازبین بره یا گم بشه کارشناس با گپی نظر نمیده چون گپی اعتبار نداره هرچند رونوشت برابر اصل شده باشه