تغییر اسم ابراهیم به آرتا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۵ #85360848

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم میگم که اسم ابراهیم را میشه به آرتا تغییر داد؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست خود را به طرفیت اداره ثبت احوال و در دادگاه محل اقامت خود مطرح کنید

با سلام
از انجایی که ثبت احوال با تغییر اسامی مذهبی مخالفت میکند، شما باید دادخواست تغییرنام خود را به طرفیت اداره ثبت احوال و در دادگاه محل اقامت خود مطرح نمایید
چنانچه مدارک و استشهادیه مثبت ادعای خود داشته باشید میتوانید رای موافق ار دادگاه اخذ نمایید

منوط به موافقت ثبت احوال است و اگر موافقت نشد باید از طریق دادگاه اقدام نمایید.

بستگی به نظر ثبت احوال دارد . در صورت مخالفت میتوانید در دادگاه طرح دعوی کنید .

ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه بفرمائید در صورت عدم موفقیت بایستی دادخواست دهید

باسلام از طریق ثبت احوال اقدام ونتیجه را به شما اعلام میکنن

بدوا درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید، در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد، دادخواست خود را جهت رسیدگی به دادگاه تقدیم نمایید