کلاهبرداری و فروش مال غیر در خصوص زمینی که دوازده سال پیش فروخته شده است قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۷۵ #85344

سلام
پدر مرحوم ما 12 سال پیش زمینی به صورت وکالتی از شخصی به قیمت 300 هزار تومان خریداری کرد . البته پدر ما از روی بی اطلاعی قولنامه ای بین خودش و فروشنده تنظیم نکرد و ما الان مدرکی دال بر پرداخت وجه زمین توسط پدرمان به فروشنده نداریم . حال که پدر ما فوت شده است فروشنده امده و ادعا میکند که پدرتان پول زمین را کامل پرداخت نکرده است و من زمین را میخوام .
(((الان فروشنده زمین از طریق دادگاه برای ما اظهارنامه فرستاده و گفته من زمین را به پدرتان 5 میلیون تومان فروختم ولی پدرتان به من 300 هزار تومان پرداخت کرده و بقیه پول را پرداخت نکرده ، بنابراین زمین را باید به من بدهید))))
ما برای اثبات خرید زمین چکار باید بکنیم ، ایا دادگاه از طریق کارشناسی قیمت زمین در ان سال و با توجه به اینکه چرا فروشنده بعد از 12 سال و فوت پدرم چنین ادعایی میکند میشود اثبات کرد که حق با ما است
لطفا کمک کنید تا حق چند بچه یتیم پایمال نشود
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما اگر زمین را میخواهید و میبینید که پرداخت الباقی 5 میلیون تومان به نفع شما میباشد بهتر است که آنرا پرداخت کنید و صاحب زمین شوید در غیر این صورت فروشنده میتواند فروش زمین به پدربزرگتان را منکر شود.