آیا میشود از این مکالمه تلفنی استفاده کرد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۵ #85275908

با سلام و خسته نباشید زمین زراعی حدود پنجاه سال هس که خریداری شده در روستا و الان یکی از پسرهای فروشنده ادعا کرده که زمین رو پدر من نفروخته و امضای پدر من نیس شاهدین این ماجرا که امضا کردن در قید حیاط نیستن و فقط ی نفر در قید حیاط میباشد در ضمن خریدار هم در قید حیاط نیس .استشهاد محلی درست کردیم و همه امضا کردن که زمین تعلق به ما دارد و شورای روستا فروشنده بیش از سی سال هست که روستا را بدون اطلاع ترک کرده و هیچ کس اطلاعی ندارد که فروشنده در قید حیاط هست یا خیر والا یکی از پسراهای ایشان شکایت کرده در حالی که یکی دیگر از برادرهای کسی که شکایت کرده تلفن کرده که برادر من اشتباه کرده و ما به حای او عذر خواهی میکنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در مورد این موارد استعلام ندارد

با سلام
اولا صرفا تماس تلفنی نمیتواند مشکلی را حل نماید
اما اگر شهودی دارید که شهادت بر مالکیت پدر شما بر این زمین داشته باشند میتوانید با تنظیم استشهادیه از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

مکالمه تلفنی جایگاهی ندارد