محاسبه دیه در سال ۹۸ ماه غیر حرام چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #85269410

سلام ده صدم دیه کامل و دو مورد چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل و هفت و نیم هزارم دیه کامل در سال ۹۸ ماه غیر حرام چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محاسبه دیه پس از قطعیت حکم . توسط اجرای احکام کیفری انجام میشود

دیه شما حدودا۷۲۳۰۰۰۰۰میشه

با سلام
دیه غیر فوت در ماههای حرام و غیر حرام یکسان است
ده صدم دیه کامل ۷۲ ملیون تومان
دو مورد چهارپنجم از یک پنجم از بک دوم ۴۳ ملیون تومان
هفت و نیم هزارم ۱ ملیون و نهصد هزار
که جمعا مبلغ ۷۵ ملیون و اندی خواهد بود

ضمن اهدای سلام و احترام
دیه در غیر قتل در ماههای حرام و غیر حرام یکسان است
دیه امسال ۲۷۰میلیون تومان تعیین شده است
بنابراین ده صدم دیه کامل ۲۷ میلیون تومان و دیه چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل که مربوط به دیه شکستن استخوان که بدون عیب جوش خورده عبارتست از ۲۱ میلیون و ششصد هزار تومان که دو موردش میشه ۴۳میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و هفت ونیم هزارم میشه یک میلیون و ۹۲۵ هزارتومان
مجموعا میشه هفتاد و پنج میلیون و ۱۲۵ هزارتومان

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
دیه جراحات وارده برشما ۷۲میلیون و ۲۲۵ هزارتومان در سال ۹۸ می باشد