قاضی گفت حکم ابطال رو میده ولی سازمان اسناد اون رو باطل نمیکنه، ما باید چه کار کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۲ #85269245

با سلام
جناب میخواستم درباره مشکلم ازتون مشورت بگیرم.
برادرم با استفاده از حجر پدرم خونه پدری رو بنام خودش زد الان با توجه به اثبات حجر و ابطال وکالتنامه ایشون قاضی میخوان حکم یه ابطال سند بدهند که با استعلام از ثبت اسناد متوجه شدیم برای یک خلاف کار متواری در دادگاه انقلاب سند گذاشته. قاضی گفت حکم ابطال رو میده ولی سازمان اسناد اون رو باطل نمیکنه. ما باید چه کار کنیم؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید رای صادر وقطعی شود وضمنا‌ دردادگاه انقلاب تکلیف متهم مشخص شود