آیا پرونده مختومه شده رو نمیشود اینجوری به جریان انداخت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۷ #85216272

سلام بنده ی پرونده درگیری داشتم واسم حکم اومد از جنبه خصوصی به پرداخت دیه و از جنبه عمومی به ۶ ماه حبس محکوم شدم اسفند ماه دیه شاکی رو به حساب دادگاه پرداخت کردم زندانم هم عفو رهبری شاملم شد و گفتن تموم شده فروردین ماه ابلاغیه اومد برام که با توجه به اجرای حکم پرونده مختومه گردیده و نیازی به حضور شما در این شعبه نمیباشد الان بعد از گذشت ۶ ماه دوباره ابلاغیه اومده برام رفتم دادگاه قاضی میگه پرونده شما اشتباها مختومه شده چون شاکی خصوصی داشتین و رضایتش رو پرونده نیست باید حبس رو بکشی یا رضایت شاکی رو بگیری منم کار متقبل شدم و سفته دادم دست کارفرما واس انجام کار در موعد مقرر هر چی هم میرم طرف رضایت نمیده از هر وکیلی هم که میپرسم میگن پرونده مختومه شده رو نمیشه اینجوری به جریان انداخت

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اعتقادبنده قاصی درست گفته و پرونده به اشتباه مختومه شده لذا باید حکم اجرا شود مگر رضایت شاکی اخذ گردد

سلام
اگر رضایت شاکی به موجب صورتجلسه دادگاه بوده به همان استناد کنید اگر به موجب سند رسمی دفترخانه بوده مجددا به همان دفترخانه مراجعه و نسخه المثنی رضایتنامه را دریافت کنید.

با سلام چنین رویه ای مبنی بر بازگشایی پرونده مختومه شده ولو اینکه به اشتباه مختومه شده باشد قانونی نیست.

سلام.باید وکیل بگیرید که در مرحله اجرای احکام پرونده رو مطالعه کنه و بهتون کمک کنه.چون ممکنه بعضی از قضات در صدور و اجرای رای اشتباه کنند