آیا راهی هست که با توجه به اهمال در ابلاغ؛ قطعیت رای رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۶ #85213013

با سلام من سال قبل توی شورای حل اختلاف دادگاهی داشتم که رای به نفع من صادر شد امروز برای موضوعی نجددا مراجعه کردم و قطعیت رای رو می خواستم بگیرم که اعلام کردن بعد از ۱۶ ماه هنوز رتی به طرف من ابلاغ نشده با توجه به این که من الان دچار مشکل میشم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا به طرف ابلاغ نشود امکان اجراموجود نیست شما با تقدیم لایحه متذکر موضوع شوید

رای باید ابلاغ بشه تا اجرا صادر بشه

درود
حکم تا ابلاغ نشود قابلیت اجرا ندارد.

با سلام
طی درخواست کتبی این امر را درخواست نمایید تا با ابلاغ رای ،رای قطعی گردد

عدم ابلاغ رای از تخلفات دفتر آن مرجع است، می توانید از ایشان شکایت کنید و اگر خسارتی دیدید آنرا نیز مطالبه کنید. و عدم ابلاغ نیز باعث عدم قطعیت است

درود .درمحلهایی که سیستم الکترونیک راه اندازی نشده باشه .ابلاغ باید توسط خودتون به طرف مقابل ابلاغ میشد تا زودتر تکلیف قطعیت مشخص میشد.

سلام بهتر است از طریق شورا حل اختلاف موضوع را پیگیری نمایید موفق باشید