چند سوال در رابطه با تامین خواسته؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۵۳ #85182382

با سلام
پند سوال در رابطه با تامین خواسته دارم.

۱-ایا با تامین خواسته میتوان خودرو یا سایر اموال بدهکار را توقیف فیزیکی کرد یا فقط میتوان جلوی نقل وانتقال تا صدور رای قطعی را گرفت؟

۲-در چه مرحله ای از دادرسی میتوان خسارت احتمالی را پس گرفت؟

۳-ایا میتوان برای چک و سفته ای که از یک شخص در اختیار داریم یک دادخواست واحد تنظیم کنیم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با تامین خواسته امکان توقیف فیزیکی مال هم وجود دارد و خسارت احتمالی نیز پس از صدور رای قطعی اگر خوانده اقدام به مطالبه خسارت نکند قابل بازپسگیری می باشد و امکان تدوین دادخواست واحد برای چک و سفته وجود دارد

بله امکان توقیف وجود دارد اما اینکه فیزیکی بشود بستگی بنظر قاضی دارد بدلیل اینکه تامین خواسته بر حسب ادعا است و هنوز ادعای شما اثبات نشده است . پس از صدور رای و اثبات ادعای شما و قطعیت رای صادره میتوانید مبلغ خسارت احتمالی را دریافت نمایید . بله میتوانید هر دو را طی یک دادخواست مطالبه نمایید . ضمن اینکه برای دریافت تامین خواسته برای چک و سفته نیازی به پرداخت خسارت احتمالی نمی باشد .

۱-ایا با تامین خواسته میتوان خودرو یا سایر اموال بدهکار را توقیف فیزیکی کرد یا فقط میتوان جلوی نقل وانتقال تا صدور رای قطعی را گرفت
بله می توان توقیف فیزیکی کرد
۲-در چه مرحله ای از دادرسی میتوان خسارت احتمالی را پس گرفت؟
پس از صدور حکم قطعی در صورتی که حکم به نفع خواهان باشد. یا در صورتی که حکم به نفع خوانده است پس از مهلت بیست روزه در صدرتی که دادخواست مطالبه خسارت مطرح نشده باشد
۳-ایا میتوان برای چک و سفته ای که از یک شخص در اختیار داریم یک دادخواست واحد تنظیم کنیم؟
بله می توانید هر دو را ضمن یک دادخواست مطالبه کنید

با سلام
۱-میتوانیدتوقیف فیزیکی نمایید
۲-در خسارات احتمالی اگرحکم به نفع خواهان باشد بعدازصدورحکم قطعی ممکن است
اگر به ضرر خواهان باشد باشد بعدازانقضای مهلت اعتراض و عدم ارایه دادخواست مطالبه خسارت ازطرف خوانده ممکن است
۳-بله میتوانید نسبت به هردو یک دادخواست ارائه دهید

سلام . ۱- بله امکان توقیف فیزیکی وجود دارد .
۲ - پس از صدور حکم قطعی که به نفع خواهان باشد یا اگر به ضرر خواهان است بعد از انقضاء مهلت بیست روزه از تاریخ ابلاغ رای قطعی به خوانده و عدم ثبت دادخواست مطالبه خسارت از طرف وی .
۳- سلام بله .