آیا می توانم درخواست پرینت حساب های بانکی خانمم رو از قاضی داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۱۸ #85157962

سلام
آیا می توانم درخواست پرینت حساب های بانکی خانمم رو از قاضی داشته باشم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را مطرح کنید و درخواست خود را در جریان تحقیقات قضایی بخواهید. در صورتی که قاضی لازم بداند پرینت حساب همسرتان را استعلام میکند.

سلام شما برای گرفتن پرینت حساب بانکی ذینفع نیستید و فقط شخص صاحب حساب چنین حقی را دارد مگر اینکه شما از همسرتان وکالت نامه رسمی در مراجعه به بانک و استعلام از حساب را داشته باشید یا اینکه به واسطه‌ی دعوایی خاص نیاز به استعلام حساب باشد در این صورت دادگاه حکم به پرینت حساب دهد.

سلام . باید ابتدا یک دعوایی مطرح شود . سپس درخواست پرینت . اگر از نظر دادگاه لازم بود ، انجام می گیرد .

دادگاه مرجع اختلافات است نه مرجع درخواست

خیر شما همچین حقی ندارید

این کار تنها با اجازه مقام قضایی انجام می شود