رای مورد اعتراض به علت نقص تحقیقات نقض شد، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۷۲۸ #85132624

با سلام خدمت وکلای گرامی
پرونده بنده طلاق به خواست زوج تقریبا یک ماهه بعلت فرجامخواهی همسرم به دیوان رفته
چند روز قبل در ثنا نوشته شده بود اخرین تغیرات پرونده مربوط به بعدالظهر ۵ اذر ماه
مجددا چند روز بعد نوشته شد اخرین تغیرات مربوط به ۱۲ اذر ماه
امروز دیدم که علاوه بر ذکر اخرین تغیرات در اخرین سطر روند پرونده این عبارت ذکر شده
نسبت به دعوی شما زوج علیه زوجه مبنی بر صدور گواهی عدم سازش به درخواست زوج طی شماره_____مورخه ۵ اذر ماه
رای مورد اعتراض به علت نقص تحقیقات نقض شد
توضیح اینکه ملکی برای یکی از بستگان بنده بوده که قبل از دادخواست طلاق مجددا به نام او کرده ام و وکیل همسرم اصرار دارد که این واحد مسکونی برای بنده بوده و بنده با لطایف الحیل نسبت به تغیر مالکیت اقدام نموده ام در صورتی که این حرف کذب میباشد
حالا هنوز در سامانه ثنا در روند رسیدگی به پرونده همچنان نوشته شده که پرونده به لحاظ قانونی در حال رسیدگی میباشد
از مطلعین جویا شدم و ضمن پیگیری گفتند وکیل همسرت درخواست کذبی عنوان نموده و گفته ملک برای شما میباشد و دیوان اظهار نموده که بدوی میباید مالکیت ملک را از ثبت استعلام مینموده تا مشخص شود .
حالا سوال بنده این است که در این مرحله با توجه به توضیحات مفصلی که وقت شما را هم گرفتم
پرونده من در چه وضعی قرار دارد
ایا رای بدوی شکسته است
یا پرونده کماکان در حال رسیدگی میباشد
با توجه به اینکه در صورت استعلام از ثبت ملک مورد نظر به نام بنده نمیباشد
ضمنا شماره قید شده بالا احتمالا شماره دادخواستی است که وکیل همسرم زوجه در حین رسیدگی به دیوان تقدیم نموده
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده به علت نقص تحقیقات نقض شده و به دادگاه بوده عودت خواهد شد تا نواقص بر طرف شود

در صورتی که رای نقض شده حکم بوده و به علت نقص تحقیقات نقض شده باشد ، رسیدگی دوباره به دادگاه صادر کننده آن ارجاع می شود . در این صورت دیوان عالی کشور مکلف است نواقص تحقیقات را به صورت یکجا و مشروح بنویسد و دادگاه نیز تحقیقات مورد نظر دیوان عالی کشور را انجام داده و با در نظر گرفتن آنها اقدام به صدور رای شایسته نماید

حسب توضیحات شما ، احتمالا رای صادره از سوی دیوانعالی کشور نقض شده و از این رو پرونده مجددا به دادگاه بدوی باز میگردد تا نواقص مورد نظر دیوان را رفع نماید .