میتواند از اموال پسرش ادعای طلب کند بابت پولی که سالها قبل به او داده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۶ #85131167

سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم اگر مادری در زمان حیات خود و پسرش بخشی از اموالش را بین بچه هایش تقسیم کند و پولی به حساب انها واریز کند بعد از فوت پسرش قبل از اینکه عروسش مهریه اش را بگیرد این مادر میتواند از اموال پسرش ادعای طلب کند بابت پولی که سالها قبل به او داده ، که به بچه های دیگرش هم داده، ممنونم واز پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر به عنوان قرض پرداخت مرده اند می توانند دادخواست بدهند

تحت شریطی امکان استرداد پول ممکن است

اگر پول را بخشیده باشد و هبه نموده باشد امکان رجوع در این صورت وجود ندارد اما اگر به عنوان قرض داده باشد بله می تواند مطالبه نماید.

درود
اگر منتقل کرده باشند اموال را خیر اما اگر به عنوان قرض مثلا پول را داده باشند می توانند.

بادرود بله میتواند پول را تحت شرایطی استرداد کند

با سلام مهریه از دیون ممتازه است ابتدا مهریه پرداخت می شود درصورتیکه اموالی بجا بماند بدهکاری بعدی پرداخت می شود .

با سلام مادر از فرزند ارث میبرد و میتوانید پول را پس بگیردمگر در شرایطی