تغییر نام شناسنامه ای امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۶ #85109772

سلام.میخواستم بدونم با توجه به اینکه نام مستعار من نرگس هست و همه ی خانواده منو با این اسم صدا میزنن و نام شناسنامم فاطمه است و اینکه همنام بودن اسم و فامیل من با یکی از اعضای خانواده مشکلاتی برای من ایجاد کرده میتونم اسم شناسناممو به فاطمه نرگس تغیر بدم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با سلام وقت شما بخیر
استشهادیه ای تنظیم و دلایل خود مبنی بر دو اسم بودن که موجب ایجاد مشکل روحی روانی در شرایط محل زندگی شخصی و محل کاری و شغلی خود را باذکر نمایید اما با توجه به اینکه نام شما فاطمه از بهترین نامها و نام خانم و برتر دو عالم بوده قضات محترم به تغییر این نام رای نمیدهند امکان داردخواسته شما تایید نشود شهادت شهود نیز میتواند تایید گفته های شما در موضوع اثبات ادعایتان باشد و طرف دعوی شما ثبت احوال صادر کنده سند شناسنامه است. موفق باشید
متن استشهادیه پیشنهادی
ریاست محترم دادگستری شهرستان ..
با سلام
احتراما به استحضار می رساند :
با عنایت به اینکه توسط والدین محترم نام اینجانب ازبدو تولد در سال......بنام نرگس (که نام محترم و پر از شان مادر آقای حاضر حضرت امام زمان عج) نامگذاری شده ونامیده شدم لیکن زمان ثبت نام در شناسنامه به دلیل پیشنهاد مامور ثبت کننده اداره ثبت احوال بنام فاطمه ثبت شده است در حال حاضر به دلیل دو اسمه بودن دچار دو گانگی شخصیتی واز جهت روحی و عاطفی نیز مشکلاتی برایم ایجادنموده در محل کار به نام..در زندگی بنام نرگس نامیده میشوم و این موضوع برایم خوشایند نیست لطفا تقاضای رسیدگی وصدور حکم شایسته مورد استدعاست.

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه دادخواست تغییر نام تقدیم نماید به دلیل اینکه نام واقعی شما با نام شناسنامه ای شما تفاوت دارد و جهت این کار به شهادت شهود استناد کنید تا دادگاه رسیدگی صادر نمایند البته بعضی دادگاه در این مورد سلیقه ای عمل نموده و بعضی ها به لحاظ اینکه نامه شناسنامه شما فاطمه است نمی‌پذیرند

ابتدا از طریق سایت اداره ثبت احوال اقدام نمایید.