🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه محاسبه میکنه میزان مال سرقتی رو؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶

سلام
بنده به جرم مشارکت در سرقت بازداشت و الان با سند ازاد شدم
سرقت از چند مغازه داخل پاساژ انجام شده که این امر باعث شده تعداد زیادی از مغازه دارهای پاساژ بدون مدرک شاکی بشن و سرقتی واقعا از اونا انجام نشده
و مشکل دیگری که تووی پرونده هست اینه که مالباختگان خیلی بیشتر از مالی که به سرقت رفته است رو درخواست کردن و روی پرونده گذاشتن که همین امر باعث شده میزان قرار وثیقه ماهم براساس درخواست شکات گذاشته شده
سوال بنده این هست قاضی چگونه محاسبه میکنه میزان مال سرقتی رو به طور مثال من به شخصه سه میلیون تومان قبول کردم و کل مدرکی که از من دارن یک عدد فیلم که یکبار بنده سرقت کردم که بردم ولی شکات صد برابر بیشتر درخواست کردن و روی پرونده گزاشتن و میگن که در چند مرتبه انجام شده درطول یکسال ولی فقط یک فیلم از بنده به شخصه دارند

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرار وثیقه قابل اعتراض میباشد لیکن اعتراض نموده تا دادگاه کیفری دو تصمیم بگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
راجع به میزان مال مسروقه شاکی باید دلایل آن را به دادگاه اعلام کند و دادگاه نیز باید دقیقا بررسی کرده و بر اساس دلایل آن را اعلام کند و چنانچه دلیل کافی وجود نداشته باشد به قدر متیقن اکتفا خواهند نمود یعنی به میزانی که محرز باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط